Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros til Kari-Hilde French

av | 19. mai, 2017 | Ukas ros

På 17 mai kom beskjeden om at Joshua French var kommet til Norge. Han hadde da sittet 8 år i fengsel i Kongo for medvirkning til drap. Joshua Frenchs mor,  Kari Hilde French, har skrevet blogg om sønnens opphold i fengselet i Kongo. Onsdag publiserte hun et innlegg på bloggen, der hun skriver om sønnens hjemkomst.

Takk til vår kjære sønn og bror for din livskraft, styrke og utholdenhet. Vi har endelig fått deg hjem, og gleden er ubeskrivelig!  

Hun takker Gud:

«Først og fremst ønsker vi å takke Vår Herre som lar oss oppleve Joshuas hjemkomst på selveste frihetsdagen vår».

I innlegget takker hun også alle støttespillere og norske myndigheter for deres innsats, og hun holder fram gode verdier ved vårt samfunn:

Menneskeverdet er en viktig verdi i vårt samfunn. La oss fortsette å holde det høyt i akt. 

Sosiale medier kokte over av støtteerklæringer da det ble bekreftet at Joshua French var kommet til Norge, og Kari-Hilde French har blitt hyllet for sin innsats. 

– Kari-Hilde French har vært åpen i mediene om sin kristne tro, og har formidlet morskjærlighet, nestekjærlighet, nåde og forsoning på en forbilledlig måte, sier redaktør i Tro & Medier, Berit H. Steensen. 

 

 

 

 

 

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$