Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros går til Tut og mediekjør!

av | 27. jun, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Tut og mediekjør!

av jun 27, 2023

Denne uken vil Tro & Medier gi Ukas ros til podkasten «Tut og mediekjør»! Tut & mediekjør presenterer seg som «en podkast for deg som er nysgjerrig på hvordan journalistikken blir til. Hva styrer de redaksjonelle avgjørelsene?».

I podkasten loser programlederne Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen oss gjennom mange av mediebransjens mange krinkelkroker for å hjelpe oss å forstå.

– Journalistikken har stor innvirkning på hvordan vi forstår samfunnet, derfor er det viktig med et innblikk i hvordan denne formes. Hvilke etiske vurderinger gjøres? Hva tenker en redaktør eller journalist i møte med ulike dilemmaer? Aktualiteter drøftes, med et språk som den jevne mediebruker kan forstå, og vi blir litt klokere. Det fortjener ros, sier daglig leder i Tro & Medier, Jarle Haugland.

 

Bilde: Skjermdump fra Journalisten.no. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$