Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros går til Thomas Neteland!

av | 25. aug, 2021 | Ukas ros

Ukas ros går til Thomas Neteland 

Vi snakker ofte om at det er mye variasjon i hva du kan finne i sosiale medier, og vi peker ofte på de områdene som er nedtrykkende, falske og ødeleggende. De er der, i aller høyeste grad. Men heldigvis er det også folk som taler en god sak og som bruker sosiale medier på en tydelig og bevisst måte. En av dem er Thomas Neteland, og han får derfor denne Ukas ros.  

Det er utfordrende å vite hvilke saker en skal fremme, og på hvilken måte man skal gjøre det på. Thomas ser temaer som rører seg i mediebildet, og deler sine synspunkter på en ekte og autentisk måte. Med tyngde ifra Bibelen deler han om hva som er sant, rettferdig og ekte, sier Jenny Bruvik i Tro & Medier.  

Noe av det Neteland har diskutert mye i sosiale medier den siste tiden er pornografi, seksualitet og OnlyFans. OnlyFans er en nettside for deling av bilder og video, der en betaler for å se det innholdet en ønsker. Det er der også tillat å dele nakenbilder. 

– Jeg synes det er nydelig at Thomas Neteland velger å bruke sin stemme der mange tier. Thomas har en betydelig kontaktflate og er en rollmodell for mange. At han velger å uttale seg tydelig om hvordan Onlyfans er skadelig viser klart hans omsorg for hele mennesket. Han våger å tale sannhet og lys inn i det det som er mørkt og destruktivt, sier Alexis Lundh, leder for HeltFri.net.  

Vi er takknemlige for at noen står opp og taler ut sannhet i saker som disse, og syntes Thomas fortjener ros for å være en god rollemodell, med tydelige meninger forankret i Bibelen.  

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli med i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$