Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros går til Partolken

av | 18. mai, 2022 | Ukas ros

Ukas ros går til damen som kaller seg Partolken: Maria Mork. Hun får rosen for sin tilstedeværelse i sosiale medier med budskapet om at det er håp for ektepar som strever.  

“Partolken hjelper par til å forstå hverandre bedre og frigjøre potensialet i å være forskjellig” står det på Facebookprofilen til Partolken – Alt er mulig. Dette er en utrolig flott tilnærming som det virkelig er behov for i dagens samfunn. Derfor vil vi i Tro & Medier gi henne Ukas ros.  

Besøk Partolken på Facebook her. 

Mork setter ord på hvordan mange ektepar har det, og gir konkrete tips til par som ikke har det så bra akkurat nå, slik som i hennes innlegg om 17. Mai.  

Se videoen om 17. Mai her.  

Der andre medier ofte har artikler og overskrifter som gir deg “lov” til å gå fra partneren din dersom ting ikke er optimalt, gir Partolken håp om en ny start og verktøy til å få det bedre sammen. Slik som i dette innlegget:  

“«Hvis noen behandler deg dårlig, gå!» Er det bare jeg som reagerer på denne tilsynelatende allmenne holdningen vi har til å skulle skrelle unna og snu ryggen til mennesker som behandler oss dårlig? Jeg blir rett og slet lei meg av alle disse postene som glemmer det å være et medmenneske. Tenk om det dreier seg om misforståelser, usikkerhet eller ulike språk?” skriver Maria Mork, eller Partolken.  

Få med deg resten i videoen om å “bare gå” her.   

 

LES OGSÅ: Tidligere mottakere av Ukas ros.

LES OGSÅ: Mediekommentaren fra Tro & Medier.

SE OGSÅ: Serien Oppstandelsen med Thor Haavik. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$