Thor Haavik i ny serie om Jesu oppstandelse

Jesu død og oppstandelse er det mest rystende og frigjørende verden har opplevd. Veien er åpnet til Gud og hans rike! Døden er overvunnet! Men som vi alle er klar over, er det ikke alle som tror på disse gode nyhetene.

Nå vil vi nå ut til mennesker med sannheten om Jesu oppstandelse. I samarbeid med Farmen-presten Thor Haavik og TV Inter har vi laget en miniserie som forklarer dette overnaturlige fenomenet og denne historiske hendelsen på en god måte.

Thor har skrevet masteroppgave om temaet, og vil med sin naturlige og flotte formidlingsevne forklare gode grunner for å tro på oppstandelsen.

I en innsamlingskampanje har vi samlet inn over 200 000 kroner, noe som er helt fantastisk!!! Vi er så takknemlige for alle som har vært med å gi for at denne serien skal bli virkelighet! Vi gleder oss til å nå mange mennesker med budskapet om Jesu oppstandelse sammen med Thor Haavik!

Les hva Thor selv skriver om journalisten Lee Strobel, og hvordan en kritisk granskning av oppstandelsen førte Strobel til tro:

En varm sommerdag på hytten i 2012, jeg hadde vært kristen i litt over et år, og kom over historien til Lee Strobel. Hans kone hadde nylig blitt en kristen, og han var en ateistisk journalist som ønsket å vise henne at troen var grunnløs. Hvilken bedre måte kunne det vises på, enn ved at Jesu oppstandelse var usann? Han startet derfor å granske det man historisk kunne vite rundt den såkalte ‘oppstandelsen’. Det han fant ut, fasinerte meg: Han kom frem til at det man historisk kunne vite etter Jesu død, langt mer pekte i retning av at han hadde stått opp igjen, enn at han ikke hadde det. Så overbevisende var det for Strobel at han selv valgte å bli en Jesus-troende.  

Thor Haavik i sin masteroppgave om Jesu oppstandelse 

Dette ønsker vi at skal skje i menneskers liv også i Norge i dag!

Ikke minst ønsker vi å nå ut til alle de tusen som følger Thor i sosiale medier, og som selv ikke har en kristen tro. Gjennom sin deltakelse på Farmen på TV 2, vant Thor alles hjerter. Med sitt tydelige vitnesbyrd og vinnende vesen, ble dører åpnet for vakre glimt av Gud i beste sendetid. 

Profesjonell produksjon

Vi har fått med TV Inter som produksjonsselskap. De har mange års erfaring med å formidle tro på TV 2 og NRK gjennom svært gode produksjoner (for eksempel «Reisen hjem», «TV-pastoren», «Fride på skipet», «Tårnagentene») 

Tilgjengelig for alle

Miniserien vil bli publisert 13. april på omGud.net sin YouTube-kanal, og i Thors kanaler i sosiale medier – det er kanskje det viktigste stedet for å nå ut til mennesker med budskapet på. I tillegg vil vi bruke serien aktivt i vårt omGud.net-arbeid, som en såkalt “stepping stone” for å lede søkende mennesker til tro.