Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Sannheten er under angrep!

av | 18. sep, 2021 | Nyheter

Sannheten er under angrep!

av sep 18, 2021

«Da skal dere kjenne sannheten, og sannheten skal gjøre dere fri». Jesus ser på jødene som var samlet rundt ham. De spisser ørene. Dette er viktig. Sannheten skal gjøre dere fri. Løgnen binder, holder livet nede. Uansett hvor mye den pyntes på, vil den fortsatt være død. Sannheten, derimot, gir liv og setter fri. Også når sannheten koster. 

Budskapet fra Jesus har gått fra århundrer til århundrer, helt frem til vår tid – og er fortsatt like høyaktuelt. Vi er tjenere for sannheten, kalt til å leve i sannheten og til gi mennesker sannheten som setter fri. Også når sannheten koster. 

Den frigjørende sannheten kommer aldri alene, den går alltid sammen med kjærligheten. Dette skal arbeidet i Tro & Medier preges av. Når Bergitte eller Alexis utfordrer det destruktive i pornografien, er det i dyp kjærlighet til unge og voksne som får livene ødelagt og trenger å settes fri. Om vi skriver mediekommentarer som kritiserer eller når vi lager nettkurs i omGud.net som skal bringe evangeliets sannhet til mennesker, skal drivkraften være Guds kjærlighet til menneskene. Når Damaris utruster unge mennesker til trosforsvar, er det fordi vi elsker alle dem Jesus gav sitt liv for. 

Jeg tror sannheten er under angrep. Løgnens far, som djevelen kalles, forvirrer og forfører. Jesus, Sannheten, frelser og frigjør. Derfor vil vi i Tro & Medier alltid la Guds ord være basis i arbeidet. Det er levende og virkekraftig, og vi arbeider på mediearenaen i tillit til at Guds sannheter står seg også i 2021 og i forventning til at sannheten fortsatt setter mennesker fri.  

Bidra til å bringe Sannhet inn i menneskers hjerter

Ønsker du å bidra i arbeidet kan du gi din gave på vipps 55256 eller  til kontonummer: 3000.14.66824. Marker gjerne med BG3. 

Din gave er med på å bringe Sannheten ut i medienes mange områder, og inn i menneskers hjerter. Tusen takk for at du er med i arbeidet! 

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$