Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Nye ansettelser i Tro & Medier

av | 31. mai, 2023 | Nyheter

Nye ansettelser i Tro & Medier

av mai 31, 2023

Fra august forsterkes staben til Tro & Medier med to nye ansatte. Vår nye administrasjonsleder er Susanne Ilebekk Nordbø, og ny rådgiver i HeltFri er Kristine Igland Omdal. Daglig leder Jarle Haugland er godt fornøyd med ansettelsene. 

– Susanne kommer fra jobben som administrasjonsleder i Kristiansand Misjonskirke Salem, og har tidligere arbeidet i KNIF Regnskap. Hun skal holde orden og system på resten av staben, slik at de kan bruke mest mulig tid på å gjøre Jesus synlig i mediene. 🙂

– Kristine kommer fra jobb som lærer på Oasen skole og barnepastor i Justnes Misjonskirke. Hennes stilling oppstod som et resultat av at vi ser et økende antall jenter og kvinner som trenger hjelp, undervisning og medvandring i møte med pornografi, kropp og seksualitet. Her skal Kristine gjøre en viktig jobb, i tillegg til å bidra til å utvikle undervisningsressurser, forteller han, og legger til: – Vi gleder oss veldig til å få to nye, gode medarbeidere med i staben! Vær gjerne med i bønn, både for dem og for oss andre i Tro & Medier.  

Foto: Privat
Susanne Ilebekk Nordbø blir Tro & Mediers nye administrasjonsleder fra august.  
Foto: Privat
Kristine Omdal starter som rådgiver i HeltFri.net fra august. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$