Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ny styreleder i Tro & Medier

av | 12. jun, 2023 | Nyheter

Ny styreleder i Tro & Medier

av jun 12, 2023

Sist uke konstituerte Tro & Mediers nye styre seg, og ny styreleder og nesteleder er valgt. Styreleder ble Vilhelm Viksøy, som har vært nestleder i den foregående perioden. Ny nestleder ble Anne-Lin Hynnekleiv. Vilhelm Viksøy sier at han er glad for oppgaven. 

– Jeg er takknemlig for tilliten jeg ble vist og glad for å kjenne på støtten fra resten av styret til å gå inn i rollen som styreleder. Jeg har blitt glad i arbeidet som Tro & Medier driver og det har vært spennende å være en del av utviklingen fra «vaktbikkje» til «gartner», som vi pleier å si. Eller fra «banning» til «vanning» som forrige styreleder Lars-Ivar formulerte det. Det er en svært kompetent og dedikert stab som hver dag arbeider for å gjøre «Jesus synlig i mediene» og for å spre lys inn i det som kan være mørkt. Jeg gleder meg til å legge videre føringer for dette arbeidet sammen med resten, sier Viksøy.

Dette blir uansett ikke noe soloarbeid.
– Den største oppgaven som venter er å fornye strategi og handlingsplanen. Dette arbeidet starter vi på sammen med staben allerede i august, sier han. 

Vi ønsker hele det nye styret vårt lykke til! 

Vilhelm Viksøy er ny styreleder i Tro & Medier.
Foto: Privat

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$