Hva er medierosen? 

Medierosen er en pris som blir tildelt en person, en redaksjon eller et program som har utmerket seg ved å fremme kristen tro eller gode verdier i mediene. Vi deler ut Medierosen for å fremme det gode i mediene. Vi vil være gartnere, og dyrke frem godhet, sannhet og tro i mediene. Medierosen setter lys på mange bra folk som bidrar til dette!

Et kristent vitnesbyrd i en sekulær setting, en nettside som omtaler et kristent arrangement, en musiker eller sanger som fremfører musikk som ærer Jesus, en konto på sosiale medier som bringer positivitet og sannhet, en nyhetsredaksjon som er solide og gjør en grundig jobb. Og så mye mer. Det kan være så mange måter å få frem godhet, sannhet og tro i mediene. Hjelp oss å se det, og tips oss om kandidater!

På denne siden kan du i august lese om kandidatene og avgi din stemme (Kun en stemme per person)!

Del også med dine venner i sosiale medier, så vi kan få så mange stemmer som mulig! La oss vise kandidatene at vi setter pris på at de sprer gode verdier og kristen tro i mediene!

Prisen ble første gang delt ut høsten 2005 og har blitt delt ut årlig siden 2009. Noen tidligere vinnere er Lisa Børud, Salmer til alle tider (NRK P1), Andreas Håtveit, Sweatshop (Aftenposten), Egil Svartdahl (Reisen hjem), Thor Haavik (Farmen), Salhus kirke og NRK.

I 2021 gikk Medierosen til Thor Haavik for hans tydelige kristne vitnesbyrd i serien Farmen på TV2.