Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

F&M roser Bergens Tidende

av | 30. apr, 2015 | Ukas ros

– For meg har det vært utrolig viktig at jeg blir sett og behandlet som et verdifullt menneske. Det er ingen som jobber her på grunn av lønnen. Alle er her fordi de vil oss vel, sier Tom André Faye (35). Han er nå rusfri etter et opphold på Evangeliesenteret Brubakken i Drangedal kommune i Telemark.

Litt under halvparten av de som har bodd på Evangeliesenteret har blitt rus- og medikamentfrie i løpet av de to siste årene. I dag er Evangeliesenteret Brubakken det eneste stedet i Norge som kun tar imot LAR-pasienter til nedtrapping. Bibel, bønn og omsorg er behandlingsmetode.

I Helse Bergen er det kun en håndfull av 1000 pasienter som blir helt rusfri i løpet av behandlingen.  

– Vi ønsker å takke Bergens Tidende for at de på en fin og ryddig måte synliggjør det utrolig viktige arbeidet til Evangeliesenteret Brubakken. Senteret mottar lite offentlig støtte og møter skepsis fra Nav, LAR-systemet og Helsedirektoratet. Gjennom saken til Bergens Tidende håper vi at de som jobber ved Evangelisenteret Brubakken kan få større anerkjennelse for samfunnsinnsatsen de gjør, sier Linda Askeland, fungerende leder i Familie & Medier.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$